Bedrijfsprofiel

Ons kantoor is gevestigd in Meppel en wij verrichten administratieve en fiscale werkzaamheden voor met name het midden- en kleinbedrijf en bedrijven in de agrarische sector. De werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten zijn o.a. het:

  • verwerken van de financiële- en loonadministratie;
  • verzorgen van aangiften omzet-, loon-, inkomsten- en vennootschapsbelasting;
  • opstellen van jaarrekeningen en -verslagen en begrotingen.

Daarnaast kunnen wij startende ondernemers helpen bij het opzetten van de administratie.

Ook verzorgen wij uiteraard belastingaangiften voor particulieren. Men ontvangt dan een volledige opstelling van het inkomen met daarbij een berekening van de te betalen of terug te ontvangen belasting.

Als lid van de NOAB, dit staat voor: Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen, zijn wij gebonden de algemene leverings-, betalings- en uitvoeringsvoorwaarden van de NOAB te hanteren. De kwaliteit wordt gewaarborgd door vaktechnische ondersteuning van de vereniging aan haar leden, jaarlijkse verplichte bijscholing, het hanteren van gedrags- en beroepsregels en de mogelijkheid voor cliënten grieven voor te leggen aan een geschillencommissie, commissie van beroep en tuchtcollege.
Kijk voor meer informatie op de website van de NOAB: www.noab.nl.

Op deelgebieden raadplegen wij waar nodig (in overleg met de cliënt) externe adviseurs, zoals: notaris, advocaat, fiscalist, registeraccountant, automatiseringsspecialist enz.
Op deze wijze kunnen wij een totaal pakket van administratieve dienstverlening, advies en begeleiding bieden aan onze cliënten.